Automatische Test Oplossingen

MDA, ICT, Functioneel, AOI, X-ray, PCI, VXI ,PXI, LXI, Interfacing, Fixturing, Programmering

Dataloggers & Sensoren

Stand alone, Telemetrie, Industrieel, Scada, Draadloze sensoren, Milieu & Meteo systemen

Synchronisatie & Network performance

PTP/ NTP/ IEEE1588 , Monitoring, Security, Recording, Test

Test- & Meetapparatuur

RF/uWave, Mobile Comm., Avionics, Optical, Safety, Telcom/Datacom, Gen. Purpose

TEST- & MEETAPPARATUUR

In diverse vakgebieden heeft T&M Systems apparatuur voor de meest optimale test- en meetoplossingen.

Op het gebied van Mobiele Communicatie levert T&M Systems radio test sets en systemen voor het testen van analoge en digitale communicatie infrastructuur en de betreffende communicatiemiddelen. In GSM, UMTS, TETRA, Lte en in militaire communicatie applicaties heeft T&M Systems met het merken Aeroflex en Anritsu de door u vereiste oplossing.

In de RF/HF/ Microwave elektronica zijn er o.a. signaal generatoren, power meters, synthesisers, sweepers, spectrum-, signaal-, scalaranalysers, VNA┬┤s (vector netwerk analyzers), microgolf test sets, veldsterkte- en coverage meetapparatuur. De belangrijkste merken hiervoor zijn Aeroflex en Gigatronics

T&M Systems levert Avionica test- en meetapparatuur van het merk Aeroflex voor het uitvoeren van o.a. MKR/VOR/COMM, transponder, DME ramp, S/A/C transponder ramp, IFF transponder/Interrogator, TACAN en brandstofsysteem testen.

Telecom, datacom en optical. Met de merken Aeroflex, Ideal, GL, Albedo  levert T&M Systems testapparatuur voor het testen van ISDN, xDSL, ATM, Jitter & Wander, PDH, SDH, 2 Mbit, VOIP, glasvezel en gigabit ethernet applicaties.   

 

Aeroflex  GL Communications
  Albedo Telecom